Nieuws uit de praktijk

 • Belangrijke informatie over het bezorgen van uw medicatie.

  Apotheek Benu Geertruidenberg gaat medicatie op vaste dagen aan huis bezorgen. Dit betekent dat het soms langer duurt voordat uw medicatie  wordt thuis bezorgd dan dat u van de apotheek gewend bent. Houdt hier ook rekening mee met het bestellen van herhaalmedicatie. 

  De bezorgdag is afhankelijk van uw postcode. Wilt u weten op welke dag uw medicatie bezorgd gaat worden kijk dan in onderstaand schema. 

  Postcode 

  Bezorgdag 

     

  4931 AA tot en met 4931 HX 

  Maandag 

  4941 

  Dinsdag 

  Overige postcodes 

  Woensdag 

  4942 

  Donderdag 

  4931 KA tot en met 4931 ZZ 

  Vrijdag 

  Uitzonderingen:

  Medicatie die in de rol zit want die is al ingedeeld op een vaste dag.

  Spoedmedicatie

 • Vanaf dinsdag 7 mei 2024 kunt u wekelijks tussen 14:00 en 15:00 uur een afspraak voor een rijbewijskeuring maken.  Zowel patiënten van Huisartsenpraktijk Van Geest, Van der Putten & Huigen als mensen die hier geen patiënt zijn kunnen een afspraak inplannen.

  Neem voor het maken van de afspraak telefonisch contact met de huisartsenpraktijk op. Het telefoonnummer is 0162 – 512 777. 

  We willen u vragen het volgende naar de afspraak mee te nemen:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Brief van het CBR (deze heeft u thuis ontvangen)
  • Potje urine 

  Bent u hier geen patiënt neemt u dan ook een uitdraai van uw medische gegevens mee. Deze kunt u bij uw eigen huisarts opvragen.

  De kosten voor de rijbewijskeuring zijn €60,00. Deze dient u vooraf aan de balie te betalen. U kunt contant betalen of pinnen.

  Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de huisartsenpraktijk. Bij voorkeur dagelijks na 13:00 uur.

 • Dokter Overbeek is onze 1e jaars huisarts in opleiding. 

  Zij is afgestudeerd als arts en gaat nu verder met de opleiding tot huisarts.

  Zij komt ons team versterken tot 1 september 2024 en is aanwezig op maandag, om de week op woensdag, donderdag en vrijdag.

 • Bent u op zoek naar een reis prik locatie in uw woon of werkomgeving klik dan op onderstaande link. 

  Reisprik

 • Voor bepaalde medicatie (bv. methylfenidaat, morfine, slaap en kalmeringsmiddelen) is een zogenaamde opiaten verklaring noodzakelijk als u over de grens vakantie houdt. Dit geldt ook binnen Europa!! Deze verklaring moet ondertekend worden door uw huisarts en vervolgens worden opgestuurd naar het Nederlands consulaat voor een stempel. Dit kan enkele weken duren. Wees er dus op tijd bij. 

  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de “medicijnen mee op reisverklaring”: http://www.hetcak.nl

 • De huisarts beschikt over de mogelijkheid van beeldbellen. Dit is in sommige gevallen van toegevoegde waarde en kan soms een fysiek consult vervangen.

 • Wij stimuleren onze patiënten om thuismetingen te doen. Deze metingen kunnen vervolgens veilig gedeeld worden via het eigen patiëntendossier (MijnGezondheid.Net).

  Hiertoe kunt u zelf een meter aanschaffen maar wij stellen ook meters ter beschikking op de praktijk. Denk hierbij aan bloeddrukmeters, glucosemeters en zuurstofmeters.

  Op deze manier kunnen wij onze patiënten op afstand begeleiden en monitoren. Zelf thuis meten helpt om tijdig een probleem te kunnen signaleren en op te lossen. Dit kan verwijzingen naar het ziekenhuis voorkomen.

 • Wilt u weten waar u terecht kunt voor een verklaring over uw gezondheid of voor een keuring?

  Wilt u weten hoe u hulp kunt krijgen bij ziekte door middel van hulpmiddelen of aanpassingen?

  Kijk dan op deze website hoe u dit zelf kunt regelen.

   

 •  

  Door ziekte, vakanties en nascholingen is het soms moeilijker om een afspraak voor het spreekuur in te plannen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

   

  Twijfelt u of het nodig is om een afspraak te maken met de huisarts klik dan op 1 van onderstaande links:

  Thuisarts

  Moet ik naar de dokter